DE OMGEVING

Wonen met alle voorzieningen om de hoek

Je wilt niet alleen prettig wonen, je wilt ook graag alle dagelijkse voorzieningen om de hoek. Winkels voor je boodschappen, scholen als je nog schoolgaande kinderen hebt en verenigingen omdat je ook weleens lekker wilt bewegen of leuke activiteiten wilt doen. Waar kun je dan beter wonen dan op een plek als deze, tussen de wijken Kattenbroek en Nieuwland in?

 

Voor de dichtstbijzijnde supermarkt hoef je niet ver van huis. Je komt er rondom het Hof van Duurzaamheid meerdere tegen. Basisscholen heb je straks in de buurt en  als je graag wilt sporten, dan kun je op loopafstand tennissen, voetballen, skaten en zwemmen.

 

In de buurt zijn uiteraard ook een aantal medische faciliteiten; van een huisartsencentrum tot fysiotherapiepraktijk.

 

Snel in hartje Amersfoort

Dat zijn dan alleen nog maar de voorzieningen in de directe omgeving van Het Hof van Duurzaamheid. Want je bent met de auto of met de fiets ook heel snel in het centrum van Amersfoort. Vanaf je woning ben je snel op de uitvalswegen richting de Rondweg-Noord én je zit binnen 2 minuten op de A1 of op de N199.  Heb je een bestemming verder weg? Vanuit Amersfoort ligt het snelwegennet van Nederland aan je voeten. Geen plaats in Nederland die strategisch beter ligt, of je doel nu noord, zuid, oost of west is. Ook Utrecht en Amsterdam liggen op relatief korte afstand.

De natuur tegemoet

Wonen in het Hof van Duurzaamheid kent veel privileges, de groenrijke omgeving bijvoorbeeld. Als je op de fiets stapt vanuit het Hof van Duurzaamheid raak je al snel de uitlopers van de Veluwe aan.

 

 

Schrijf je in!

Word als eerste op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen